Over mij

 

Mijn naam is Monique en sinds 1987 ben ik kapster. Vanaf 2012 kom ik bij de mensen thuis. Ik heb daarvoor in een aantal kapsalons gewerkt. In 1999 ben ik bij Kinki Kappers in Rotterdam gaan werken. Van 2001 tot 2007 ben ik de eigenaresse geweest van Kinki kappers in Delft. Naast de reguliere opleidingen heb ik in de loop der jaren heel veel cursussen en workshops op knip-, kleur- en ondernemersvlak gedaan. Daardoor heb ik een eigen stijl van knippen en kan ik een kapsel maken wat goed bij je past.

In 2006 ben ik samen met Marianne Triskal Healing Centre begonnen in Delft.

In 2016 zijn we verhuisd naar Oud-Rijswijk en hebben we Triskal Healing Centre ~ Wellness & Art shop daar geopend. In de Herenstraat nr 89. Bij deze bijzondere winkel zul je ogen tekort komen. We hebben een zeer uitgebreid wellness assortiment. Heel veel spullen die we verkopen worden handgemaakt, waaronder sieraden door mij :). Ook maken we zelf thee, wierook, crèmes, badzout en nog veel meer op de persoon. Dus naast ons algemene assortiment kan alles speciaal voor jou gemaakt worden.

Vanuit Triskal organiseren we de Mystical Fantasy Fair. Klik hier voor de intro film.

Daarnaast ben ik een van de sisters in de dans en muziek groep ‘ Sisters of the Ancient Ways’, we treden op met ceremoniële dansen en maken tribal muziek.

Op dit moment knip en kleur ik vooral bij de mensen thuis, dit kan natuurlijk ook bij vrienden, familie of op je werk. Bel of mail me gerust. Klik hier voor contact

× Kennismaken met 20% welkomstkorting