Mijn naam is Monique en sinds 1987 werk ik als kapster. Vanaf 2012 kom ik bij de mensen thuis. Ik heb daarvoor in een aantal kapsalons gewerkt. Van 1987 tot 1994 werkte ik bij Baaij Haarmode in Spijkenisse. Van 1994 tot 1999 werkte ik bij Fox Intercoiffure in Vlaardingen. In die tijd liet ik mijn haar knippen bij Kinki Kappers door Mark Melief en volgde alle cursussen die zij gaven bij L’Oréal. In 1999 vroeg Mark (toen hij mijn haar weer knipte):, “waarom kom je niet hier werken? Bij Kinki Rotterdam”. En zo kwam ik na jaren ‘fan’ te zijn geweest van Kinki, te wérken bij Kinki Kappers in Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg en in de Chillout. En daaropvolgend werd ik in 2001 de eigenaresse van Kinki kappers in Delft. Na Kinki heb ik nog een paar jaar een massage praktijk gehad. En in 2011 begon ik toch weer vaker mensen te knippen, maar dan dus thuis. Niet meer in de drukte van een salon. Persoonlijk contact, 1 op 1 met mijn klant.

Het is en blijft een bijzonder vak. Vooral het persoonlijke contact met de mensen vind ik leuk en dan al die verschillende huizen waar ik kom, leuk hoor. Ik zou er een boek over kunnen schrijven. misschien ga ik dat nog weleens doen 😉

Naast de reguliere opleidingen heb ik in de loop der jaren heel veel cursussen en workshops op knip-, kleur- en ondernemersvlak gedaan. En ook op persoonlijk vlak ben ik mij aan het ontwikkelen. Ik volg een meditatie opleiding bij Jan Geurtz en ik doe een coaching cursus. Om mijn klanten ook te coachen, als ze dat willen. Zoals iedereen wel weet vertellen mensen veel tegen hun kapper. Zo ook tegen mij. En wat is er dan mooier dan gelijk je te laten coachen door mij. Door deze combinatie van dit alles, heb ik echt een hele eigen manier van werken. En voel je je lekkerder, nadat ik bij je geweest ben.

Op dit moment knip en kleur ik vooral bij de mensen thuis, maar dit kan natuurlijk ook bij vrienden, familie of op je werk. Bel, app of mail me gerust. Als je vragen hebt, of eerst kennis wilt maken. Dit begrijp ik heel goed. Geld ook voor mij. Het is toch een hele stap om een onbekende bij je thuis uit te nodigen. Dus ik sta open voor contact voordat je gelijk een afspraak maakt. Klik hier voor contact.

Tijdens het knippen draag ik soms nog een mondkapje ♥️ De reden dat ik soms nog een mondkapje draag, is dat ik dichtbij kom tijdens het knippen. En corona gaat niet weg. Daarnaast kom ik ook bij kwetsbare mensen thuis. En ik voel me verantwoordelijk om daar secuur mee om te gaan.
Als je klachten hebt, en het is besmettelijk, heb ik liever dat je de afspraak verplaatst, dan loop ik minder risico om iets door te geven van de een naar de ander.

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo,
Kan ik je helpen?