Dit zijn dé 5 haartrends voor 2023!

Ben jij ook zo benieuwd wat de nieuwe haartrends van dit jaar gaan worden? We verwachten dat deze 5 trends het straatbeeld gaan bepalen dit jaar! 

1. De Bixie

Haar: Jessica Price
Hair : HAIRKRONE
Hair: Candice McKay

Deze trends is een mix tussen de bob en de pixie. Het is dus een hele korte bob, die net over de oren reikt.

2. Glam blonde

HAAR: HOB ACADEMY
HAAR: Emanuele Vona
Hair: Lieke Stout

Blond gaan we veel zien in 2023, maar met dat verschil dat deze trend veel onderhoud vraagt. De kleur is geel-blond, perfect gekleurd en dat betekent vaak laten bijkleuren want donkere of grijze roots zijn uit den boze. Ook moet het haar glad en glanzend zijn, dus investeer ook in goede treatments bij de kapper en professionele producten!

3. Candlelight brunette

HAAR: JOSH WOODMAN
HAIR: David Katchadourian

Deze trend is een warm-bruine kleur met blonde highlights. Rijke en warme tinten staan centraal, denk aan caramel, mokka en goudblond. Deze trend is zowel geschikt voor brunettes als blondines. Varieer met high- en lowlights en laat dit alleen doen bij een goede kapper met veel verstand van kleur en balayages.

4. De Shag

Hair: Gianni Bach
Hair: HOB Academy

Geïnspireerd door de jaren 70, wordt deze trend ook weleens verward met de ‘mullet’ of de ‘wolf cut’. Dit kapsel kenmerkt zich door een rafelige (en soms korte) pony en het schouderlange haar verder in grove lagen. Voordeel van deze look is dat het heel veel mensen goed staat!

5. Kastanjebruin

Hair: David Corbett
HAAR: HOB ACADEMY

Deze haarkleur gaan we ook veel zien in 2023. Warme rode tinten worden de trend. Houd er wel rekening mee dat rood haar snel vervaagt, dus dat een regelmatige opfrisbeurt bij de kapper we nodig is bij deze haarkleuren!

Bron van dit bericht